RENDELŐNK

 

A Primamedic Fogászati stúdió a minőségi szolgáltatás jegyében törekszik az emberi kapcsolatok kialakítására. Ennek értelmében a rendelő családias és barátságos.

Tekintettel arra, hogy egy időben csak egy páciens kezelése folyik, ezért a várakozási idő minimális. Diszkréció és nyugalom jellemzi, a rendelő modern és az emberi szervezete kímélő technológiával van felszerelve.

ELSŐ LÁTOGATÁS

 

Egy fogorvosi rendelő első alkalommal történő meglátogatása mindig feszült pillanatokat okoz. Milyen a környezet? Az orvos kellőképpen kedves és empatikus-e? Milyen eszközökkel van felszerelve a rendelő? Vajon a legkiválóbb anyagokat használják-e a kezelésem alkalmával?

Ezeken a nehéz pillanatokon szeretnénk átsegíteni Önt:

 • Rendelőnkben tett első látogatása a „fogorvosi széken” kívül kezdődik, ahol személyesen megismerkedhet leendő kezelőorvosával. Kötetlen formában szerezhet benyomást és teheti fel kérdéseit sietség nélkül. Ismerje meg orvosát és engedje meg, hogy orvosa is megismerhesse Önt.
 • Második lépésként kezelőorvosa alaposan megvizsgálja Önt, hogy átfogó képet alkothasson fogainak egészségi állapotáról. Megállapítja a kezelendő problémákat, és közösen keresik meg a megfelelő megoldást, elvárásainak és lehetőségeinek megfelelően.
 • Végül kezelőorvosa dentálhigiénés kezelésben részesíti Önt, melynek keretében kíméletes és szakszerű módon távolítja el fogköveit, valamint polírozással és speciális homokfúvási technikával teszi esztétikusabbá és egészségesebbé fogait.
 • Reméljük, hogy ezek után az Ön rendelői látogatása feszültségtől mentes lesz, és értékes tapasztalatokkal gazdagodik rendelőnk szolgáltatási színvonalát illetően költség-és kockázatmentesen.

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

 

 • Ismerje meg orvosát:
  • Filozófiánk szerint egy új páciensnek először még civil emberként kell megismernie fogorvosát. Lehetőséget biztosítunk az Ön számára, hogy az első látogatása alkalmával kötetlen formában ismerkedjen meg kezelőorvosával és alkosson benyomást róla. Az így kialakult emberi kapcsolat lehetővé teszi azt, hogy ne a klasszikus orvos-páciens alá-fölérendelt viszonyok közepette kellejen fogászati beavatkozásba részesülnie, hanem kötetlen pozitív hangulatban.
 • Az Ön egyéni elképzelései:
  • Fogászati stúdiónkban az embert, mint egységes érző személyt kezeljük, így különös hangsúlyt fektetünk az egyéni elképzelések megvalósítására és az egyéni érzékenység maximális figyelembe vételére beavatkozásaink alkalmával. Természetesen mindezt úgy tesszük, hogy nem kötünk szakmai kompromisszumot és Ön az elképzeléseinek és lehetőségeinek megfelelő, de szakmailag kifogástalan szolgáltatást kapjon.
 • Az időtényező:
  • Kezelési időbeosztásunkat úgy szervezzük meg, hogy pontosan annyit időt szánhassunk Önre, amennyire szüksége van. Kerüljük a céltalan várakoztatást a beavatkozások előtt és csökkentjük a rendelőben töltött időt.
 • A természetesség:
  • Figyelembe véve fogászati stúdiónk alapértékeit, az általunk felhasznált alapanyagok és technológiák az emberi szervezete legkevésbé terhelő beavatkozásokat tesznek lehetővé. Célunk az, hogy természetes és kíméletes megoldásokat javasoljunk Önnek, amely hosszú távon oldja meg fogászati- és az estlegesen ahhoz kapcsolódó egészségügyi problémáit.

 

ORVOSUNK

Dr. Mikó Sándor – fogszakorvos

Tudás:

2008: Természetgyógyászat: Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

2007: Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsga

2005: Pedagógiai továbbképzés

2004: Fog ás szájbetegségek szakorvosa

2003: Bővített fokozatú Sugárvédelmi Ismeretek

2002-2004: Központi Gyakornok a Konzerváló Fogászati Klinikán

1997-2002: Semmelweis Egyetem Fogorvos tudományi Kar

 

Szakmai tapasztalat:

2004 Konzerváló Fogászati Klinika klinikai orvosa és oktatója

2007 VITAL EUROPE – külhoni pácienseket kezelő orvosa

2006: British Hungarian Medical Service – külhoni pácienseket kezelő orvosa

2003-2010: Denteriőr Egészségpont endodontiai specialistája

2002- 2004 Konzerváló Fogászati Klinika központi gyakornoka

 

Emberi tulajdonságai:

Empátia

Türelem

Segítőkészség

Figyelmesség

Kreatív problémamegoldó készség

 

Beszélt nyelvek:

Angol

Német

 

Szervezeti Tagság:

Magyar Endodontiai Társaság

European Society of Endodontology

VÉLEMÉNY